Nyhedsbrev
Tilmeld dig vores nyhedsbrev til patienter og pårørende og bliv opdateret på seneste nyt, personlige fortællinger, forskning og meget mere.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev til patienter og pårørende og bliv opdateret på seneste nyt, personlige fortællinger, forskning og meget mere.
Der kan være mange gode grunde til at oprette et testamente. Vil du vide mere om arvereglerne, og hvordan du rent praktisk får oprettet et testamente? Så følg linket herunder og læs mere på vores sider om arv og testamente. Her vil du også kunne bestille vores arveguide.
Læs om arv og testamenteEr et testamente relevant for dig? Hvad er en fremtidsfuldmagt? Brug en time sammen med vores to dygtige arveretsadvokater og få tjek på reglerne for arv. Det er gratis at deltage i vores online arveforedrag – og du kan se med hjemme fra din egen stue.
Læs mere og tilmeld dig webinaretLene mistede sin Rasmus til leukæmi, men gennem hele forløbet holdt de fast i håbet og drømmene, og i dag sidder hun tilbage med en følelse af stor kærlighed: "Jeg har haft så mange gode oplevelser sammen med Rasmus, og dem er der aldrig nogen, der kan tage fra mig. Det giver mig en form for ro", siger hun.
Det har lige været jul, og måske var du en af dem, der havde svært ved at finde på ønsker. Hvis du ikke selv mangler noget, så har vi et forslag til din næste ønskeliste: Opret en indsamling, som familie og venner kan støtte. Se, hvordan du gør her.
Det er vigtigt, at du er opmærksom på de forandringer, der sker i dine modermærker. Modermærkekræft, der opdages i tide, kan helbredes. Se her, hvad du skal holde øje med.
TEMA
En kræftdiagnose kan føles som om, at tæppet bliver revet væk under én, og det kan være vidt forskelligt, hvordan man håndterer den nye situation. I dette tema fortæller en række kræftpatienter om, hvad der har hjulpet dem i deres sygdomsforløb. Nogle gange kan hjælpen komme fra uventede kanter.
Louise og Brian havde kun været kærester i 3 uger, da de fandt ud af, at Louise var syg. Hele deres liv ændrede sig - men det gjorde kærligheden ikke. Tværtimod.
Som kræftpatient kan man føle sig alene. Derfor kan det være en hjælp at møde andre kræftpatienter og udveksle erfaringer og oplevelser. Se de forskellige patientforeninger her:
Kræftens Bekæmpelse har ca. 100 lokalforeninger fordelt over hele landet, som skaber sammenhold og lokale fællesskaber om kræftsagen. Det er her Kræftens Bekæmpelses mærkesager bliver sat på den lokale dagsorden.