Farsbrød af kylling og peberfrugt
Farsbrød er blødt og let at synke. Du kan supplere kyllingekødet med finthakkede, revne eller blendede grøntsager i farsen - på den måde forbliver konsistens blød og ensartet.
Ingredienser
- 200 g hakket kyllingekød
- 2 spsk hvedemel
- 1 æg
- 1 dl sødmælk
- salt
- peber
- 1 revet løg
- 150 g peberfrugt
- 1/2 dl piskefløde
Tilbehør:
- evt. pasta, kogt efter anvisning på pakken, eller grøntsager
Sådan gør du:
Rør kyllingekød, hvedemel, æg og mælk sammen til en ensartet masse. Tilsæt salt, peber og revet løg. Vask peberfrugten, skær den i skiver, og kog dem i en gryde i ca. 10 min. Blend eller hak peberfrugten fint, og tilsæt den sammen med fløde til farsen. Læg farsen i et smurt ovnfast fad, og bag det i ovnen ved 175˚ i ca. 40 min.
Servér farsbrødet med lidt kogt pasta eller grøntsager vendt på panden i lidt fedtstof.