Skip navigation

Farsbrød af kylling og peberfrugt

Farsbrød er blødt og let at synke. Du kan supplere kyllingekødet med finthakkede, revne eller blendede grøntsager i farsen - på den måde forbliver konsistens blød og ensartet.

""

Ingredienser

  • 200 g hakket kyllingekød
  • 2 spsk hvedemel
  • 1 æg
  • 1 dl sødmælk
  • salt
  • peber
  • 1 revet løg
  • 150 g peberfrugt
  • 1/2 dl piskefløde

Tilbehør:

  • evt. pasta, kogt efter anvisning på pakken, eller grøntsager

Sådan gør du: 

Rør kyllingekød, hvedemel, æg og mælk sammen til en ensartet masse. Tilsæt salt, peber og revet løg. Vask peberfrugten, skær den i skiver, og kog dem i en gryde i ca. 10 min. Blend eller hak peberfrugten fint, og tilsæt den sammen med fløde til farsen. Læg farsen i et smurt ovnfast fad, og bag det i ovnen ved 175˚ i ca. 40 min.

Servér farsbrødet med lidt kogt pasta eller grøntsager vendt på panden i lidt fedtstof.