Instant-suppe med kylling og spinat
Denne suppe er nem at lave og alligevel fantastisk som frokost, mellemmåltid eller aftensmad. Du kan også lave suppen med rejer, fisk, stegt kød eller vegetarisk.
Ingredienser
- 100 g kyllingebryst, tilberedt (f.eks. en rest fra aftensmaden)
- 2 forårsløg
- 1 tomat
- 1 håndfuld babyspinat
Suppe
- 1 spsk mørk miso
- 2-3 dl kogende vand
Sådan gør du:
Snit forårsløgene fint, og skær tomaten i både. Kom forårsløg, tomat, spinat og grove kyllingestykker i en bøtte eller skål. Rør misoen ud i kogende vand, og hæld suppen over fyldet. Servér straks.
Du kan variere suppen ved at bruge sæsonens grønt. For eksempel små stykker blomkål eller broccoli, fintsnittet kål, ærter, bok choi, gulerødder osv.
Du kan selvfølgelig også sagtens bruge andre grøntsager eller andet kød - eller lave suppen vegetarisk.