Vil du betænke Kræftens Bekæmpelse i dit testamente?
Vælger du at skrive kræftsagen ind i dit testamente, går din arv til forskning, oplysning og hjælp til patienter og pårørende. Og selv en lille del af din arv gør en stor forskel.
Vælger du at skrive kræftsagen ind i dit testamente, går din arv til forskning, oplysning og hjælp til patienter og pårørende. Og selv en lille del af din arv gør en stor forskel.
Hvert år vælger rigtig mange mennesker at testamentere til Kræftens Bekæmpelse. Når du støtter kræftsagen i dit testamente, bidrager din arv direkte til vores arbejde med forskning, oplysning samt hjælp og støtte til patienter og pårørende.
Så kan du få arveguiden, og blive klogere på arvereglerne, hvordan du opretter et testamente, og hvad du skal være særligt opmærksom på. Du kan også læse om arveloven og se eksempler på, hvordan arven fordeles MED og UDEN testamente.
Få arveguiden nuKarina og Søren meldte sig ind i Kræftens Bekæmpelse i 2016, da Søren fik konstateret lymfekræft. For dem er det vigtigt at bidrage til, at der kan forskes i nye og bedre behandlingsmuligheder. Derfor var det også helt naturligt for dem at betænke Kræftens Bekæmpelse i deres testamente, da det skulle opdateres.
Karin er 23 år gammel, da hun første gang får konstateret kræft. Da hun som 49-årig får sin anden kræftdiagnose, er hun nødt til at lave nogle store forandringer i sit liv. Midt i virvaret af store følelser, alvorlige senfølger, fysiske gener og arbejdsprøvning finder Karin endelig vej til en kræftrådgivning.
Hvert år sender Kræftens Bekæmpelse familier ramt af kræft afsted på familieweekender i hele landet. Det kan kun lade sige gøre på grund af arvedonationer. Vi var med på årets første familieweekend på Sjælland.
Arvedonationer gør en stor forskel. Mød nogle af dem, som har betænkt kræftsagen og dem, som har fået gavn af arvedonationerne.